Mlha
Mlha
Anotace: Nahání mi husí kůži...
Otevři okna,
cítíš ji?
Neviditelná..
Tvoje lokna-
ovanula ji?
Vyjdi ven,
vidíš ji?
Viditelná..
Mlčky postaven,
odevzdáš se jí?
Hledej v ní,
jsi oslepen?
Neprůhledná..
Budeš první -
nalezen?
Projdi nakonec,
kdo cestu nalézá?
Čirá..
Noci je konec -
slunce vylézá.
Publikoval(a):
Globodecristal, 23.10.2011