Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tak tak, já no, nemám jí vysloveně ani ráda ale ani mi jak říkáš nevadí, leccos se tam schová.. ;)
13.2.2012 22:44 | Globodecristal
pěkné originální... já mlhu nemám ráda... cítím se v ní ještě víc slepá....no ale zase někdy dokáže hezky schovat, záleží jestli se chceme ukrýt a nebo v ní něco hledat..
13.2.2012 18:35 | koala-pancake
rád se jí odevzdávám vidim v ní tajemství.
25.10.2011 16:40 | Martin Havlíček
Dnes nás oslovilo stejné téma. ;-)
23.10.2011 16:07 | uživatel neexistuje