Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
já rozumím básni po obsahové stránce...... ,ale konstruktivně je to dost rozkopané. tvá slabá stránka je vychytat řádky....řádkování.
12.10.2011 20:13 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: