Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
líbí se mi nápad a název....zpracování pro mne slabší....z důvodu rýmování stylu
A
A
přijde mi to trochu jak ze školy.
obsahově i celkem zábavné,
jeden bludišták
,a jak říkám, jen můj názor.
12.10.2011 19:53 | Martin Havlíček
tohle se mi opravdu líbí :o)
11.10.2011 17:59 | Rezervé