Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sním

Sním

raněnésrdce Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Sním a časem dívám se zpátky!

Sním a časem dívám se zpátky!

Vzpomínám na žár,na naše hrátky!

Skutečnost,nebo jen překrásný sen?

O pár let,čas vrátil bych jen!

Byl jsem Ti Bohem a Ty mou Bohyní,co dávala mi žár.

Jsem zmaten,láskou svázaný a v duši cítín zmar.

Sním a vidím Tvé havraní vlasy,

barvou a leskem noční obloha!

Spletené jak obilné klasy,

překrásné a hebké,jako od boha!

Je to už dávno,co jsem byl bezstarostně šťastný,

šli jsme cestou lásky a život byl jasný.

Nevím co žene Tvou mysl,jak stádo splašených koní,

chtěl bych číst myšlenky,vidět Ti do ní!

Stále Tě miluji i bez černých vlasů,

i když už nebarví nebeskou krásu!
Publikoval(a): raněnésrdce, 4.10.2011
Přečteno (672x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GAIA77

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti