Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
jako básen v sekci....zamilované vyznání...to není vůbec špatný,ale to je všechno co ti k tomu můžu povědět.
4.10.2011 21:43 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: