Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
tak tak,nepleteš se vůbec.....ani v jedné sloce básni.....musím také říct....vítej v dalším levelu básnění.....tvá druhá básen po delší odmlce co si měla,je evidentně zaměřena na nějakou problematiku na nějaký problém na který poukazuješ a který chceš divákum sdělit. to si dříve nedělala....to znamená,že si se poposunula dál a tvá témata se budou dále výrazně rozšiřovat. Abych řekl upřímně seš vélká investice do budoucna.......hááááááá!
29.9.2011 22:39 | Martin Havlíček