Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
je to docela pro-fi poeta......ale nějak mě mate tvůj věk to ti bylo stále 36 let na tomto portále.....nebo mám bludy?
29.9.2011 22:49 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: