Love is dead
Love is dead
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=GLJCWh_1fj0&feature=player_embedded básničká inspirovaná písničkou "Love is dead"" od D'espairsRay... snad se bude líbit...
Naše láska už dávno zemřela
kde se ty city jen vzali?
Asi sem tě měla fakt ráda
ale my už v lásce jednou umřeli.
Ty a já- pamatuješ?
Kdysi jsme byli opravdu šťastní...
s kterou z nich teď si hraješ?
Řekl jsi jim o mně, tak jako mně o ní?
Kolika dalším pleteš hlavu
tak jak jsi to i mě udělal
ale nezapomeň- láska má i jinou stranu
ty jsi ji ale nikdy vážně nebral.
Koho teď objímáš? Komu bereš možnost žít?
Nebo počkej- nechci to vědět
Jsem teď šťastná a můžu volně jít
Díky tvé povaze, nemusím v minulosti sedět.
Tak si to třeba jednou uvědomíš
že to co hraješ, je ubohé,
ale pokud je to jediné co umíš,
zkus občas myslet i na druhé.
Naše láska už dávno zemřela,
Byla to první ale ne poslední,
asi sem tě opravdu milovala
ale to na faktech nic nemění.
Love is dead...
Publikoval(a):
only-me, 15.9.2011