Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
mě se teda tahle básnička líbí víc, než ta předchozí, je tu vidět, že používáš lepší rýmy a rytmus... jinak, já na tohle téma píšu asi sto básiček, jak asi víš...
15.9.2011 22:17 | koala-pancake
děkuji, nejsem typ který odmítá kritiku, naopak ji ráda přijmu a ponaučím se z ní :)
15.9.2011 22:17 | only-me
Teď jsem mrknul na Tvou předchozí báseň a ta je o stoprocent lepší - takže je vidět, že to v sobě máš ;-)
15.9.2011 21:35 | No Shame
Nic ve zlym, ale tohle téma už je fakt šíííííílená nuda. Chtělo by to aspoň originální formu, pak nevidim problém. Ale je Ti 15, takže to nejlepší máš, co by básnířka, teprve před sebou ;-) Hlavně se nenech otrávit mým komentem - jen jsem Ti chtěl naznačit, že tahle ulička je slepá :)
15.9.2011 21:33 | No Shame