Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

hade

hade

dzed Básně » Láska ... zklamání

Anotace: o jednom hadovi :-)

Dnes hřeším myšlenkama v tebe
v muže
partnera mých snů
vykradače hrobů
hada tisícero podob
Sžírá mě pocit prázdna
vyčerpání
ze ztráty
ze ztráty sebe sama
ze ztráty
po touze
po touze něco chtít.
Publikoval(a): dzed, 14.9.2011
Přečteno (92x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Terezka.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti