Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Když si V zaměním za NA, tak to vůbec není špatný - ber to od mě jako TIP ;-) A to v obou smyslech tohoto vyjádření ;-)
15.9.2011 0:38 | No Shame
Email:
Heslo: