Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
tak jde tam i vážně a jde to i vynechat úplně :-)
jooo, vypsat se z pocitů to je moje...
11.9.2011 17:43 | SrdceNaDlani
Tvoje básně jsou taková krásná houpačka citů.. =) Pěkné...
11.9.2011 11:24 | Raven-san
nevím proč ale když jsem ji četla poprvé místo "fakt" jsem si tam rovnou dosadila slovo "vážně"..
Jinak samozřejmě velmi povedená :)
10.9.2011 19:37 | Last