Šance
Šance
Anotace: Jak tenká je hranice mezi štěstím a smutkem, všechno se mění....jedním skutkem :( Opravdu si ani šanci malou nezasloužím? I když víš, že jen po tom toužím.....
Šance, jednu bych rád měl,
alespoň jednou vidět, Tě směl.
Když můžou jiní, tak proč ne já,
je to snad těžší, než se zdá?
Já vím, lehké to asi není,
bojíš se, že všechno to změní.
Ale jedna šance, schůzka jedna,
třeba dokáže nás zvednout ze dna.
Nevím, co honí se Ti hlavou, povíš?
O čem a o kom po nocích sníš?
Dej mi prosím šanci jedinou,
chci poznat Tebe, ne jinou.
Rád bych Tě šťastnou udělal,
a teď, abych se o Tebe jen bál.
asi je chyba ve mně, nejsem dobrý dost,
prý jsem v tvém životě jen nezvaný host.
Publikoval(a):
blackhenry, 28.8.2011