Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
zkus používat šťavnatější slova, tohle je trochu suchý jinak tuším, že tobě šlo nejspíš o obsah...
7.9.2011 21:16 | koala-pancake
Email:
Heslo: