Iško...
Iško...
Anotace: jsi můj splněný sen.
Slavičí trylkou
bláznivou
prorostlou
bláznivou
touhou.
Ústupky láskou,
když rukou
maluji náhodou
Išku svou
uz dávno dokonalou.
A co teprve dnes!?
Miluji tvou...
kůži hebkou...
Miluji.
Miluji te ,Iško.
Miluji.
Buď jen mou.
Publikoval(a):
Marcone, 28.8.2011