Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Láska je šílená.
29.11.2011 20:13 | karel.sp
A já se z toho raduju protože mi to dává velkou naději že vše nemusí končit špatně...držím Vám palce!
21.10.2011 15:03 | la loba
Jen tvou jsem od chvíle,kdy se naše cesty spojily a ani ve chvilích,kdy jsme byli od sebe odloučeni jsem tvou být nepřestala.
28.8.2011 11:36 | Iška