Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
jo a ještě mě něco napadlo,že ted jak v brzké době padne amerika a evropa,který vlasně už ted hlásaj bankrot,tak takový země jako je rusko a čína,kde se nejdéle udržel komunismus a socialismus,tak ty se nám ted můžou jenom smát,protože oni sou závislý sami na sobě.....oni o nic škemrat nemusí. takže tady vidíte kam vlastně kapitalismus a ta jejich rádoby demokracie vede.....a to nemusím vůbec snad podotýkat,že toto vede k velké válce,začíná to demonstracemi,nepokoje,po té to budou občanské války mezi bohatými a chudými,no a ve finále to budou země které se budou spojovat a to bude mazec. A ještě jedna věc, kdyby byl komunismus domyšlenej a ty pitomci by nezavírali lidi do vězení za nic a nebo kdyby se mohlo cestovat,tak já bych proti tomu systému nic neměl,měli sme svoje hospodářství,svoje zemědělství a žádnou pomoc sme od nikoho nepotřebovali,ještě sme vyváželi,a co přišlo po revoluci k nám, tak to je jen samej materialismus,drogy,konzumenti a pitomci.
23.8.2011 16:20 | Martin Havlíček
Hezky to kluci studentský napsali,ale ted to vezmu trochu z jiné stránky....věříte mi,že sem potkal lidi,kteří mi řekli a ted cituj...."kéž by ti rusáci přijeli znova" nebo "jooo,cinkal sem v listopadu klíčema a taky bych si za to namlátil držku" a bacha to neříká málo lidí....já viděl hodně dokumentů o 1968 a vím že to byl hnus a zločin,ale taky moc dobře chápu,proč v této době roku 2011,chtějí lidé určitou disciplínu a konečně nějakej řád. jenže řád už nepříjde,chtěli ste vy starší demokracii a já to těd musím odsrat,protože že ta demokracie je kurevs.y skrytá a káždý si s námi dělá co chce,to znamená jak podnikatele,kteří nás škrtí co můžou,tak politici,kteří se nám smějou,takže lidi!!!! jaká změna režimu,od listopadu se vlasně nic nezměnilo....jo vlastně jo,můžeme do světa a vychcaní lidi mohli krást....no ted už není co.
23.8.2011 16:04 | Martin Havlíček
Hlavně že byl v obraze ten zloděj tranzistorů Brežněv. Hajzl necivilizovanej. V podstatě unesl vrcholné České politiky někam do háje aby podepsaly něco proti své vůli a proti vůli národa vůbec. Samo o sobě by to byl v běžném civilním životě trestnej čin. Dnes 43 let po okupaci si to řadoví Ruští vojáci mohou přehodnotit sami a přesto stále ještě někteří věří tomu že udělali dobrou a nezbytnou věc pro "odvrácení strašlivé války" a zachování celosvětového míru. A v dnešní době už vůbec nevím co si myslet o Gorbačovově perestrojce z níž vyplynula i naša sametové "revoluce". Dnes jim to tu patří víc než kdy před tím. No jestli nemá ten Cibulka pravdu když tvrdí že to byl jen privatizační puč KGB aby pak mohly ještě více expandovat. Tím že tu skupovávají reality to tu trvale a nenávratně obsazují aniž by padl jediný výstřel.
23.8.2011 12:55 | ZENITZERO666
Zažila jsem vše na vlastní oči,nedá se to nikdy zapomenout.Jenom malá připomínka,že většina těch vojáků nevěděla pořádně,o co se jedná.
23.8.2011 9:45 | donne