Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čechy prasné, Čechy mé

Čechy prasné, Čechy mé

Baruet Básně » Vlastenecké, národy, válka

Anotace: když nemáte trpělivost a nemůžete dělat nic jiného než mít plnou hubu keců...:P

To je, povím vám, šlamastyka,
ta dnešní pseudopolitika,
obuškem mlátí vás policie
a všichni žijí v iluzi demokracie.

Není tu svoboda, zase totalita,
dluhy jsou, úpadek vzduchem lítá,
a my jsme bez peněz,žebráme na ulici
a jak svině v žitě mají se politici.

Divíte se, politici drazí,
že nemáme děti,
ale copak ony chtějí
nechat se taky okrádat?
Tady v tomto státě není oč stát!

Dostáváme po kapkách
zpátky svoje krachy,
evropské dotace za naše prachy,
z Evropské unie všichni mají strach.
Tady v tomto státě není oč stát!

Zkuste se vzbouřit,
a jste, kde jste byli,
můžete se soudit,
za to, že vás zbili.

Dostáváme všichni po držce,
ó my se máme!
Unii, Číně, Americe
všichni zazpíváme!

Ať se leze do p*dele
Rusům, Unii, Amíkům,
Češi vidí zlaté tele
a vyrazí na průzkum.

Za to, že ses světe zbláznil,
do p*dele ti též vlezeme,
to je nám Čechům vlastní,
rádi tam zůstaneme!
Tady v tomto státě totiž není oč stát!
Publikoval(a): Baruet, 19.8.2011
Přečteno (222x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, ZENITZERO666, lénuška, Martin Havlíček, koala-pancake

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 02:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 9 stránek.
roboti