Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Čechy jsou srdce Evropy. A srdce jak známo pumpuje krev i do prdele:DD
29.8.2011 21:11 | ZENITZERO666
jo už to chápu....ono už je dvacátýho....sory voe.....hííí
20.8.2011 12:39 | Martin Havlíček
léno nechápu ,asi že sem ožralej,ale tvůj čas tvýho předešlího komentu,asi sem fakt na sračky.
20.8.2011 12:38 | Martin Havlíček
supr téma a pěkně napsané takže bezrozmyšlení ST ¨:-)
19.8.2011 21:50 | lénuška
Baruet a Zenit,dnes nejnašlapanější díla! Gratuluju...to by si měli přečíst všichni konzumenti a velcí páni,aby se jim rozsvítílo a šli už do prde.e. dnes sem zaslech zprávu v práci v rádiu...už je nás 7 miliard,máš sice v básni,že už na děti nemáme peníze,ale konzumenti na to dítě vždycky nějaký ty peníze seženou,prostě se dále a dále plodí...hááá,jen tak dál světe!!!
19.8.2011 16:08 | Martin Havlíček