Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ta fotka

Ta fotka

blackhenry Básně » Láska ... zklamání

Anotace: trýzní mě a připomíná....opět hůře se zapomíná

Tvá fotka opět mě ubíjí,
snad slzy všechno smyjí.
Raději bych úsměv tvůj
spatřil, stůj co stůj.
Vědomí štěstí tvého,
je uklidněním srdce mého.
Ale přesto, to tvé objetí,
tvůj dotyk, polibek, dojetí.
Prostě ty celá, krásná, svěží,
mladá, život Ti dál běží.
Ten můj končí, jak se zdá
s vědomím, že nebudeš má.
Publikoval(a): blackhenry, 14.8.2011
Přečteno (182x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, saskatuna, lénuška, Sonja la Rosa, Baruet

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti