Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Šak co by končilo, takle vypadají začátky chlope...Až přebolí ten prvních lásek čas, ta opravdová zvítězí už v nás!
14.8.2011 20:17 | saskatuna
krásné ST :-)
14.8.2011 18:38 | lénuška
chápu...ale rány se zhojí, zůstanou jen jizvy...skvělá báseň :-)
14.8.2011 15:15 | Baruet