Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

POSTAL 2 - A Week in Paradise

POSTAL 2 - A Week in Paradise

ZENITZERO666 Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: Kdo hrál tuhle ujeťárnu pochopí hned. předposlední dvě strofy jsou některé mise, které jsou však zcela obyčejné a fádní. Ale velmi zajímavé jsou okolnosti za kterých se plní. A právě to je hlavní jádro hry.

Sympatický neurotik
chlápek s kosou kráčí,
v městečku Paradise city
postavy se kácí.

Sek katanou
máchnul kosou
z bazuky se střílí,
ve smrtelné panice
davy lidí šílí.

Z obyčejné pochůzky
je smrtelná řež,
poslíček za všechny prachy
doručí ti co jen chceš.

koupit mlíko,
vrátit knihu,
vyžádat si autogram,
alternátor, napalm, pošta
a řezníkům nakopat.

Banku už má vykradenou
už jen sejmout toho typa
pak odrovnat svojí starou
ať je konečně už zticha.

V městečku Paradise city
týden zvolna zhasíná,
hořící ranč ve Waco,
a městečko usíná.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 12.8.2011
Přečteno (178x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: lénuška, koala-pancake, Sonja la Rosa, Martin Havlíček, Marcone

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 20:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti