Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tak pozdravuj místní margoše háááááááá :OI)
12.8.2011 20:15 | ZENITZERO666
já vím,je to každej den ve zprávách,už mi to leze krkem,zítra se do tý hospody pujdu vykalit,jaká je šance že se v té samé knajpě bude dít něco podobného....háááá! 1:14 000 000 000,asi taková je to šance.
12.8.2011 19:56 | Martin Havlíček
Párkůůů už zas mluvěj vo tvý hospodě:DDD
12.8.2011 19:51 | ZENITZERO666
S tou myšlenkou nevím. Mise jsou dost jednoduchý. Ale ten děj co je doprovází je fakt super:)))
12.8.2011 19:47 | ZENITZERO666
ty voe....ty voe....zenite,tak ted už tu hru znám,nebejt básně co si napsal,tak jí neznám,to musí být takový stupidní maso né? má to myšlenku,nebo ani náhodou.
12.8.2011 19:42 | Martin Havlíček