Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
doufám že najdeš,po odborné stránce slabší básen jako bys jí psala na rychlo. ale,snad ses z toho aspon trochu vypsala.
11.8.2011 17:13 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: