Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chybíš mi

Chybíš mi

blackhenry Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Jsem tu sám, když mohl jsem být s Tebou :(

Mohl jsem tu být s Tebou a ne sám,
teď smutek a bolest jen v srdci mám.
Chybíš mi moc, chtěl bych tě políbit,
chtěl jsem jen Tebe, to mohl jsem slíbit.
Chybí mi dotyk tvůj, hlas, pohled, ty celá,
pamatuji, jak si byla tak sladce nesmělá.
Ta první procházka, růže, slunné nábřeží,
ani jsem nečekal, že tak rychle čas poběží.
Chyběl měsíc a utekl by mi půl rok jako chvíle,
ale nic z toho, teď jen třídím fotky zbylé.
Děkuji Ti za ten krásný čas, když spolu jsme byli,
jen škoda, že o stejných věcech jsme víc nesnili.
Teď tu sním jen já, o věcech co se mohly stát,
že nenajdu už takovou jako jsi ty, začínám se bát.
Publikoval(a): blackhenry, 9.8.2011
Přečteno (478x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Baruet

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti