Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Nandeš, uvidíš, že ano... také jsem se rozešla s klukem... je to už několik let... prostě jsem musela, ačkoliv jsem nechtěla... bolelo to, moc to bolelo a já jsem měla pocit totální prohry v lásce, přestože jsem to byla já, kdo odešel a též jsem si myslela, že už nikdo nebude taký, jaký byl on... osud však mně přál... nebylo to hned. Ale stalo se... a dnes? Na všecko, díky Tvému dílku vzpomínám, ale ... nemám už v očích slzy, to proto, že nejsu sama.
21.1.2012 9:09 | NikitaNikaT.