Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tohle byl opravdu dobrý výkon,luxusní balada,četl třikrát. taky bych se chtěl ztratit v těch otylích slovech.
9.8.2011 14:43 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: