Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hezký sen

Hezký sen

blackhenry Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: no, teď už jen, aby se to stalo

Dnes jsem potkal dívku, za hřích by stála,
byla tak krásná, milá, pusu mi dala.
Úžasně se směje, jako žádná jiná,
jak se jen jmenuje, Jitka? Katka? Nina?
Už se těším, až se s ní uvidím zas,
všechny potíže a smutek vezme ďas.
Život jde dál, muselo se to stát,
tak teď čekám na další možnost pusu jí dát.
Publikoval(a): blackhenry, 4.8.2011
Přečteno (679x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Raven-san, Rezervé, Baruet

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 15:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti