Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
:o)
6.8.2011 12:02 | Rezervé
Vždyt já nic neříkám,ani si nic nemyslím,seš svobodná dospělá helda,tak si dělej co chceš......hááá!
5.8.2011 15:19 | Martin Havlíček
Párek si nademnou zase povzdechne... :o), ale mně tohle prostě přijde milý, příjemný :o)
5.8.2011 10:02 | Rezervé
doufám, že se to stane, ta básnička stojí za to, aby se to stalo ;)
4.8.2011 23:42 | Baruet