Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dnes jsem Tě zahlídl

Dnes jsem Tě zahlídl

blackhenry Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Doba kdy jsem Tě neviděl mi přišla jako věčnost....

Ten pohled na Tebe, strašně mě tíží,
věděl jsem, že nebude to bez potíží.
Vidět Tě zas po době delší,
člověk by řekl, že to bude lepší.
Ale nebylo a teď zmatený jsem,
uvidíme, jaký bude další den.
Chybí mi vše hezké co bylo,
teď jen odcizení zbylo.
Pro mě je to lepší, potřebuji čas,
co ty, nevím, snad dobře se máš.
Publikoval(a): blackhenry, 3.8.2011
Přečteno (152x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti