Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
nenajde.
4.8.2011 15:42 | Martin Havlíček
Mno.....q....tahá to za uši,ale,asi to fanoušky najde ,vzhledem k ..........skladbě účaatníků tohohle zájezdu:-)))
3.8.2011 22:46 | Marcone
Email:
Heslo: