člověčina
člověčina
Anotace: smrdí to self destruction-em
Zlomen vlastní blbostí
prej už mě bylo dost
žil jsem,co by samorost,
odhnilé maso u kosti.
Takový jsem já
lidi,jinej nebudu,
svatozář pro pobudu...
jsem dávno ztratil.
Publikoval(a):
Marcone, 2.8.2011