Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
no ÁÁÁHÓÓÓJ :o) Hele, Marku, já a Ty teď - dobří holubi se vracejí :o)) a já tady teď čestný člověčí, že už nic nesmažu :o) Krásný čtení ta Tvoje Člověčina :o))
3.8.2011 9:39 | Rezervé
howg:-)))
2.8.2011 20:33 | Marcone
tak Tě tady po čase, zase pěkně vítám Bratře, Otče :0)) a místo podání ruky, přijmi jako pozdrav ST! :0)
2.8.2011 20:28 | Sonja la Rosa