Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Zatím se to dá, v zimě to zas příjde, to tu budu házet každý den něco..
29.7.2011 13:50 | Averzus
máme období temna!!! ale co Párku? Jak je to dál? Žijeméééééééééééééééééééééééééééé :0)))
18.7.2011 16:27 | Sonja la Rosa
Tak koukám všichni se tady cítíme nějak osamoceně,ty voe co to máme za období!?
18.7.2011 15:33 | Martin Havlíček
Vítej na těchto stránkách,ať se ti tu líbí.
18.7.2011 14:54 | donne