Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Velikonoční

Velikonoční

baruša Básně » ?nezařazené?

Anotace: o tajemství Velikonoc

Tajemství Velké noci,
tajemství vesmíru,
minulosti, přítomnosti a budoucnosti,
lidských cest šitých na míru,
tajemství člověka a jeho osudu.

Pozvedám oči k obloze,
co bude až tady nebudu?
Publikoval(a): baruša, 11.7.2011
Přečteno (37x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, Engliš, Martin Havlíček, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti