Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Omlouvám se za překlep.Víc pozornosti jsem samozřejmě chtěla napsat :-)
16.7.2011 1:01 | Ružka
To je moc hezká básnička.Zasloužila by si víc pornosti.
16.7.2011 0:57 | Ružka
Tak to bylo přímo do slova tajemství velikonoc.
11.7.2011 15:46 | Martin Havlíček