Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Říkejte si co chcete- mě to zaujalo uplně moc. ^^
5.7.2011 0:53 | Raven-san
A bohužel jedna osoba mě hodně blízká si něco na tenhle způsob prožila v reálném životě. Ale až pár let po té,co jsem to napsal,takže psát to dnes,bylo by to asi drsnější. A i to je důvod,proč ji zahrnuji láskou alespoň formou básní.I když jsem mírumilovnej člověk,tyhle co dokážou i fyzicky ubližovat ženám,tak ty bych vraždil.
4.7.2011 9:33 | SrdceNaDlani
super. To je prostě tím, že na každého působí něco jinýho a všechno si vždycky najde své fanoušky..:0) Je to takový divoce-poetický :0) ale néééé patetický ..
4.7.2011 7:08 | Sonja la Rosa
Určitě zhudebnit,ale takové nadšení s Raven nezdílím,ale jako....-..jako.....dobrý to bylo.
4.7.2011 6:42 | Martin Havlíček
Tohle je to nejúžasnejší dílo co jsem tu kdy četla.. ani jsem u toho nedáchala! Opradu špica! Nejpeší!
4.7.2011 1:23 | Raven-san