Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poslední bitva

Poslední bitva

Básník Kafka Básně » Vlastenecké, národy, válka

Anotace: Poslední bitva už blízko jest, pro naši zemi to velký test..

Padl stín na naší zem
a tak zas bojovat jdem.
Se svýmy bratry po boku,
naděláme pořádnou paseku.

V zemi zas budou díry,
ztratili jsme zbvtek víry.
Stačí zase jedno slovo
a naperou do nás olovo.

Tráva se zbarví do ruda,
naše země bude chudá.
Všude poteče naše krev,
už to vzdal i náš chrabrý lev.

Příjde jiná víra, jiný svět,
až budou nad námi výbuchy hřmět.
Takhle skončí náš malý stát,
když nepřestaneme si na bohy hrát.

Blíží se naše bitva poslední,
tak tě prosím, už meč pozvedni.
Probuď se a vylez z té hory,
dřív než smrt ukončí naše spory.
Publikoval(a): Básník Kafka, 1.7.2011
Přečteno (267x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Aniel, koala-pancake, Martin Havlíček, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 22:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti