Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
jo, na to že je ti 13 dobrý téma, některý rými dobrý, líbí se mi poslední sloka...
29.7.2011 15:33 | koala-pancake
Díky...já jsem rád, že žiju v té době v jaké žiju...je mi jasné, že dřív to nebyl žádný med a všechno bylo těžší :)
1.7.2011 15:51 | Básník Kafka
Zaplat pánbůh,že ti není třicet nebo čtyřicet let,už sem se zase lekl,ale na tebe dobrý,téma dobrý!
1.7.2011 15:16 | Martin Havlíček