Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Aby po nich neštěkl ani kulhající pes Podle mě je tenhle verš blbost. Ať chcem nebo ne, smysl našeho bytí jsme my sami...
30.6.2011 2:56 | No Shame
Email:
Heslo: