Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Navěky

Navěky

S čímkoliv se smířím
jen né se ztrátou Tebe
vím že jsem vystřelil
a až teď teprv mířím
ale láska jako tahle
jen jednou spadne z nebe.

A i když mezi námi
překážek je víc než dost
a možná že i některá
srdce roztrhá mi
nechci popřít lásku k Tobě
tak odpusť mi mou troufalost.

Pro Tebe tu budu stále
i když stojím opodál
pevnost mojí lásky
lze přirovnat k skále
a její věčnost
tu posunu ještě dál.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 28.6.2011
Přečteno (687x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Raven-san, Rezervé, littlewitch, donne, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 20:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti