Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
myslím, že jste ten mrňavý talent rozvinul :0) i když já vlastně nevím, jak jste psal..Tak špatný to určitě nebylo, když sem teď házíte tohle :0)
28.6.2011 20:08 | Sonja la Rosa
Email:
Heslo: