Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ZE SNU DO REALITY

ZE SNU DO REALITY

ZENITZERO666 Básně » o Životě

Anotace: To vám je někdy tak nevlídný ráno že by jste vtom snu nejradši ještě chvíly zůstaly:D)

Za hranice reality
za hranice všedních dnů
mířím do jiného světa
valím se do říše snů.

Nad hlavou se klene duha
trylky pějí píseň svou
vedle sebe laně i lvy
bok po boku jdou.

Ze skal padá vodopád
přátelsky se tvářící
sluneční kruh nad
hlavou oslnivě zářící.
***
Šedý ráno
probouzím se
realita dopadá
koukno v levo
kouknu v pravo
nálada mi uvadá.

Místo ptáků budík zvoní
jsem bezbraná laň
ráno v práci samí dravci
k jídlu si mě daj.

Z nebe padaj kapky deště
nevlídně se tvářící
místo slunce na obloze
lampy do tmy zářící.
***
Publikoval(a): ZENITZERO666, 14.6.2011
Přečteno (150x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Charibeja, Ružka, Martin Havlíček, GAIA77, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti