Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tak to se ti povedlo,mě se to líbí. há, ráno do práce a ještě v chcanci,a pak nějaká ta buzerace v práci,není lepší spát a snít na věky věků...
14.6.2011 20:38 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: