Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Pokud máš dobrej flow, tak by to nemuselo bejt špatný ;-)
16.6.2011 4:42 | No Shame
No,docela koukám na originalitu díla a můžu říct...no,no ...uvidíme čím ještě mě překvapíš,pak se vyjádřím komplet.
14.6.2011 20:52 | Martin Havlíček
Kdo jseš?
Svědomím tvým!
Co chceš?
Život tvůj udělat smyslným!
Zas běž!
Smysl tvůj stává se morovým!
Ty lžeš!
Hádám se se svým svědomím?
Moc dobré!
14.6.2011 19:21 | GAIA77