Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kniha

Kniha

Fakt neumím v tobě číst
a vůbec mezi řádky
nemám sílu
obrať list
vrať do děje mě zpátky.

Jsi psaná písmem záhadným
a chápat ho tu zkouším
jsem čtenářem né náhodným
přečíst si tě toužím.

Ale není kdy a jak
číst aspoň z tvých očí
bojím se
že dopadnu přesně tak
tak jako před lety
že příběh náhle skončí.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 14.6.2011
Přečteno (178x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Raven-san, No Shame, Sonja la Rosa, donne

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti