Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
V tom případě si něco jako novodobej Prométheus :-)))
16.6.2011 4:39 | No Shame
Díky. A to já zas rád,když je jasno a v tomto případě obzvlášť,ale milovat ji budu ať porozumím či ne.
14.6.2011 21:29 | SrdceNaDlani
Říká se,že ženy mohou muži milovat,ale nesmí se snažit o porozumění.Hezké.
14.6.2011 13:27 | donne