Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

VIETNAMSKÁ DŽUNGLE

VIETNAMSKÁ DŽUNGLE

ZENITZERO666 Básně » Vlastenecké, národy, válka

Anotace: Letí amík k svému cíli přežije tam krátkou chvíli...

Mraky vlhké
nebe pláče,
déšť mi padá
na maskáče.

Kapky jako
jehly ostré,
bujná zeleň
kolem roste.

Slaměný klobouk
a hrstka rýře,
v ruce svírá samopal
schvává se v díře.

Amík granát hází
jak do džungle vtrh,
jen vzdáleně tuší
že ho čeká smrt.

Granát bouchá
tělo trhá,
žluťák smrti
tak tak zdrhá.

Dřív než stačil explodovat
tak ho zpátky hází,
v Americké jednotce
další voják schází.

Pěticípá bílá hvězda
do rudé se naváží,
bombardér nad hustou džunglí
vlhké mraky rozráží.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 13.6.2011
Přečteno (167x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 08:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti