Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
A ty báchorky jsou o válce, viď? :-)
16.6.2011 4:29 | No Shame
Tak to sme dva,představivost je věc úžasná.
13.6.2011 16:18 | Martin Havlíček
Možná ve snu kámo. Jsem nevoják a pacifista ale taky děsnej fantasta co si rád vymejšlí báchorky;))
13.6.2011 16:11 | ZENITZERO666
To se mi líbí,nějaký sloky sou fakt povedený. Přesně takhle si představuju Zenita, s maskáčema,kanadama a ostrou dýkou,je to tak?
13.6.2011 15:18 | Martin Havlíček